Хіти тижня. Українських владців застерегли від кулуарних домовленостей з Кремлем

Російське керівництво, а також сама Росія стали токсичними, тому будь-які контакти росіян розглядаються під «подвійний лупою».

Про це розповів аналітик «Агентства міжнародних досліджень» Ігор Соловей, який додав, що особлива увага приділяється контактам росіян з українськими політиками, передають Патріоти України з посиланням на Факти.

«На Андрія Єрмака (глава Офісу президента. - ред.) покладені (його начальником, президентом Зеленським) обов'язки вести російський напрямок, так що спілкуватися з Дмитром Козаком (заступник керівника адміністрації Путіна. - ред.) він повинен за родом своєї діяльності», - зазначив експерт і застеріг: «Українські чиновники повинні розуміти: будь-які кулуарні домовленості, якщо такі будуть, можуть вилізти боком як Україні, так і особисто їм (справа про держзраду Єрмака, заведену ДБР, тому сигнал)».

За словами Ігоря Солов'я, в даній ситуації слід сподіватися на «досвід і розсудливість» Андрія Єрмака та інших уповноважених на переговори осіб, а також на свідомих офіцерів української спецслужби. Він висловив надію на те, що офіцери спецслужби, як колись їх колега - офіцер ЦРУ Олександр Віндман, який розповів про зловживання Дональда Трампа під час телефонної розмови з Володимиром Зеленським, не стануть покривати можливу зраду.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...