Хіти тижня. Українці втрачають довіру: Соціологи оприлюднили невтішні дані для Зеленського

Українці почали розчаровуватися у новій владі і менше довіряти команді президента Володимира Зеленського. Про це свідчать дані соціологічного опитування, проведеного на початку листопада Центром Разумкова. Результати були опубліковані на сайті організації, передають Патріоти України.

Так, більшість опитаних (44%) висловили думку, що нова влада "намагається покращити ситуацію в країні", але їй це поки здебільшого не вдається зробити. У жовтні так вважали на 3% менше українців.

В успіхи влади вірить близько 25% респондентів, тоді як у жовтні їх було 29%. Ще 23% припустили, що чиновники імітують зусилля.

Загалом частка українців, у яких дії нової влади виправдали надії, у порівнянні з жовтнем зменшилася з 23% до 17%. Незмінною (5%) залишилася частка тих, хто відповідає, що дії нової влади виявилися кращими за очікування. Із 9% до 14% зросла кількість тих, хто вважає, що влада не виправдала надій.

Рівень довіри президенту також знизився з 79 до 68,2%. Опитування проведене 1-7 листопада 2019 року серед 2015 українців від 18 років і старше по всій Україні, крім тимчасово окупованих територій. Похибка – не вище 2,3%.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...