Хіти тижня. "Умничать по телику больше не получится, нужны правильные ходы, знания, дела и воля. Ребятам пора валить, пока не развалили нас на куски", - Бродський закликав команду Зеленського до відставки

Після перемоги над нашими сьогоднішніми проблемами ми будемо в змозі будувати нову країну.

Михайло Бродський. Фото: Дзеркало тижня.

Голова редакційної ради OBOZREVATEL Михайло Бродський жорстко розкритикував команду президента Володимира Зеленського за непрофесіоналізм і порівняв їх із куховарками. У своєму Facebook Бродський зазначив, що коронавірус і економічна криза "все розставили по місцях", передають Патріоти України.

"Отже, 91-й рік, ми отримали незалежність і 51 млн людей, багато землі та унікальний шанс. Минуло 29 років, уряд за урядом, багато хто збагатився і вже за кордоном, багато хто став багатіями, а людей стало менше, та й землі теж", – пише голова редакційної ради.

"Наша карма йти по зачарованому колу викликала бурхливу реакцію народу і 73 відсотки зробили вибір на нове. Телебачення, шоу, молодість, клоуни... І ніхто не подумав, що вони куховарки. Економіка і пандемія все розставили по місцях, на жаль", – зазначив він.

Бродський нагадав слова екс-прем'єра Олексія Гончарука – "дайте нашому поколінню шанс". "З попереднім урядом, який залишив нас без масок, тестів та інших засобів боротьби з пандемією, треба розібратися. Це навіть не крадіжка, це майже вбивство", – наголосив він.

"Після перемоги над нашими сьогоднішніми проблемами будемо будувати нову країну. Дякую Богу за урок. Всім здоров'я і дотримуйтеся карантину", – додав Бродський.

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...