Хіти тижня. "Уничтожили группу офицеров": Гіркін розповів подробиці про загибель окупантів на Донбасі

Екс-командир підрозділів НЗФ Ігор Гіркін прокоментував фото вбитих найманців, яке оприлюднив український волонтер Роман Донік та розповів деталі знищення «ополченців». Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці у соцмережі, передають Патріоти України.

За словами Гіркіна, бійці ЗСУ знищили групу «офіцерів ДНР» (3 офіцери та водій) 22 жовтня. Він висловив думку, що український волонтер показав фото «з метою придушення морального духу НЗФ» та додав:

«Согласно имеющимся данным, группа офицеров попала в заранее подготовленную засаду, когда, оставив автомобиль (чтобы не попасть под обстрел), пыталась в пешем порядке приблизиться к линии фронта для исполнения своих обязанностей».

Він обурився, що російські ЗМІ ніяк не відреагували на загибель членів НЗФ: «Когда из Сирии сообщают о гибели или ранении российского военнослужащего — это немедленно появляется в ленте новостей. Гибель НВФ на Донбассе не интересует россиянские власти и руководства агитпропа „от слова вообще“. Потому, наверное, что указанные структуры сплошь укомплектованы не русскими».

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...