Хіти тижня. "Упал один нах...й без запаски!": У Росії сталася смертельна НП на військових навчаннях десантників (відео)

У одного з бійців одночасно не спрацювали основний і запасний парашути і падіння стало неконтрольованим.

Російський десантник із Псковської дивізії ВДВ загинув під час навчань. Відео зі смертельною НП опублікували російські ЗМІ, передають Патріоти України.

Нещасний випадок стався під час масової висадки десанту в Псковській області з літака Іл-76. У одного з бійців одночасно не спрацювали основний і запасний парашути і падіння стало неконтрольованим. Цей момент був зафіксований на відео (обережно, в розмові за кадром - ненормативна лексика).

Інформацію про загибель десантника підтвердили журналістам у військовій прокуратурі в четвер, 3 жовтня. "На місці події працює комісія командування Повітряно-десантних військ спільно з правоохоронними органами. Обставини події встановлюються", - повідомили військові.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...