Хіти тижня. "Упевнений особисто!": Зеленський назвав терміни закінчення війни на Донбасі

Кінець епохи бідності, на переконання шостого президента, мабуть також відбудеться у вказані терміни

Президент України Володимир Зеленський впевнений у тому, що закінчення війни на Донбасі вдасться домогтися за термін його перебування на посаді. Про це глава держави сказав у фільмі "Рік президента Зеленського", який 22 квітня демонструє телеканал "Україна", передають Патріоти України.

"Я впевнений в тому, що за мою каденцію ми закінчимо цю війну. Упевнений особисто. Я говорив, що готовий чекати один рік, готовий працювати один рік. Якщо Мінський процес не буде працювати, ми будемо міняти тактику. Ми до цього готові – рік ще не минув", – заявив Зеленський.

Зеленський запевнив у закінченні війни на Донбасі за його каденції президента. ІлюстраціяЗа його словами, тепер щотижня будуть тривати зустрічі Тристоронньої контактної групи в відео-режимі."Тобто ми прискорили цей процес, і будуть результати. Після кожної Мінської зустрічі повинен бути папір, що ми про щось домовилися і зробили крок вперед", – підкреслив президент України.

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Ворог прискорює наступ: У The Hill оцінили, скільки території може втратити Україна

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:45

Росія активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, доки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою. Про це пише видання The Hill, передають Патріоти Украї...