Хіти тижня. Усе пішло не за планом: Джо Байден зламав ногу в двох місцях, граючи з собакою

Обраний президент США Джо Байден, який раніше назвав свої перші кроки на посту президента, в суботу, 28 листопада, зламав праву ногу, граючись з однією зі своїх собак. Його лікар заявив, що у політика виявили міні-переломи стопи і йому доведеться впродовж декількох тижнів носити фіксуючу пов'язку. Про це повідомляє видання AP, передають Патріоти України.

Байден отримав травму в суботу і наступного дня відвідав ортопеда в Ньюарку (штат Делавер). "Рентгенівський знімок не виявив жодного очевидного перелому, однак після детальної томографії у Байдена зафіксували крихітні переломи двох маленьких кісток посередині правої стопи, - сказав лікар Байдена Кевін О'Коннор. - Ймовірно, йому знадобиться прогулянковий черевик протягом декількох тижнів".

Переломи, як правило, викликають більше занепокоєння у літніх людей. Джо Байден, який у 78 років, ймовірно, буде найстаршим президентом, отримав незначні ушкодження на основі заяв його лікаря про заплановане лікування.

Під час відвідування медичного центру репортери помітили, що Байден, вийшовши з кабінету лікаря, помітно кульгав, хоча йшов без милиці та іншої допомоги. Байден отримав травму, граючи з Мейджором, однією з двох собак родини обраного президента. Вони взяли Мейджора в 2018 році, а першого собаку, Чемпіона, придбали після виборів 2008 року. Байдени вже заявили, що привезуть своїх німецьких вівчарок до Білого дому, а також планують завести кота.

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...

ISW підрахував, скільки території окупанти захопили в Україні з початку зимового наступу

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:50

З початку 2024 року окупаційна армія РФ змогла просунутися в Україні майже на 100 квадратних кілометрів. Як повідомляє Інститут вивчення війни, з початку свого наступу, який стартував у жовтні 2023 року, загарбники захопили вже 505 квадратних кілометрі...