Хіти тижня. "Уважаемый Владимир Александрович, после раскрытия убийства Шеремета мы искренне надеемся, что Вы не пойдете на Майдан апеллировать к его так называемым героям", - Портнов

Одізний юрист і колишній радник Віктора Януковича Андрій Портнов прокоментував хід судового засідання по розкриттю вбивства Павла Шеремета.

Андрій Портнов. Фото: соцмережі.

Соратник Януковича впевнений: після розкриття справи Шеремета та визначення винних нинішній президент України не стане йти на Майдан на чергову річницю розстрілу Небесної сотні. Він безпосередньо звернувся до Володимира Зеленського, написавши пост в телеграм-каналі, інформують Патріоти України.

"Уважаемый Владимир Александрович, после сегодняшнего раскрытия убийства Павла Шеремета мы искренне надеемся, что в годовщину Революции Вы не пойдете на Майдан апеллировать к его так называемым героям. Пусть они останутся в истории как символ массовых беспорядков, убийств, жажды власти и корыстных побуждений", - пише Портнов.

Також він не посоромився образити журналістів ряду ЗМІ, серед яких - "24" телеканал і "Радіо Свобода". Він прямо назвав їх "отребьем, которые бросились защищать отморозков, украшенных национальной одеждой и гербами".

У той же час волонтер Маруся Звіробій не стала лізти за словом в кишеню і висловила все, що думає про Портнова, в одному своєму записі. "Да что же ты, б@@дь, так нарываешься?!" - написала вона на своїй сторінці.

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...

Росія планує зірвати Глобальний саміт миру в Швейцарії – Зеленський

середа, 24 квітень 2024, 19:55

Росія має конкретний план для зриву Глобального саміту миру, який має відбутися у Швейцарії. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками держав-партнерів і міжнародних організацій, які працюють в Україні, передають Па...