Хіти тижня. "Уже после смерти Путина": Російський опозиціонер передбачив майбутнє Криму (відео)

Також він озвучив ціну, яку Росії заплатила за захоплення українського півострова.

Григорій Явлінський

Один з найвідоміших опозиціонерів Росії, екс-лідер партії "Яблуко" Григорій Явлінський в інтерв'ю "Радіо Комсомольська Правда" підняв питання Криму. Свою заяву на цю тему він оприлюднив у Facebook, передають Патріоти України.

Явлінський був вражений тим, що росіяни радіють будівництву Кримського моста. "Метр этого моста дороже, чем такой же метр моста в том же Китае. В три с половиной раза! 60 тысяч долларов метр стоит в Китае. А у нас 210 тысяч долларов. У нас у всех украли!" - заявив опозиціонер.

Він констатував, що анексія Криму сильно вдарила по добробуту росіян. Згідно з опитуваннями, приблизно половині "жити стало гірше". "Вся эта история с Крымом не имеет никакого положительного разрешения. И создает огромные проблемы и для жителей Крыма, и для России… То, как это было сделано, совершенно неприемлемая история, которая привела наши отношения с Украиной и наши отношения с будущим в полный тупик… Можно, конечно, сколько угодно заклинаний говорить, что "такой проблемы не существует", "мы все решили"... Но это вовсе не так! Посмотрите, как голосуют в ООН большинство стран мира. Есть такая проблема! И решать ее придется. Если не при нынешнем президенте, то при следующем", - підкреслив Явлінський.
Він озвучив ціну, яку Росії заплатила за захоплення українського півострова. Це "падение ВВП, создание атмосферы агрессии в постсоветском пространстве, унизительные санкции, криминальная война на Донбассе, тотальная государственная ложь и создание пояса нестабильности вокруг России". "И дорогостоящий мост здесь не поможет", - констатував політик.

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...