Хіти тижня. В Кремлі нервово відреагували на візит Зеленського до Донбасу

Одіозного сенатора вивела з себе заява Президента України Зеленського про те, що іноземні інвестори будуть допомагати Україні відновлювати зруйнований російськими окупантами Донбас.

Олексій Пушков

З цієї нагоди Олексій Пушков різко прокоментував сказане Зеленським у своєму Twitter-акаунті, передають Патріоти України.

Пушков цинічно заявив, що влада України повинна при собі залишити "міражі "інвестицій" і зробити те, що нібито чекає від них весь донбаський народ. Пушков вважає, що Зеленський дає порожні обіцянки і заявив, що поки на Донбасі йде війна, ніхто в нього не буде вкладати ні копійки. "Для початку припинити обстріли Донбасу", - зазначив цинічно російський сенатор.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...