Хіти тижня. "В мордорском бомонде началась паника": "Прес-секретар Путіна може бути хворий на коронавірус", - Кошкіна

Зараз Пєсков стверджує, що нібито на дні народження з Лещенко не контактував, і взагалі ні з ким за руку не вітався.

Смертельний китайський коронавірус COVID-19 проник в московський бомонд. Може бути заражений і прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков. Про це в Telegram написала шеф-редактор LB.ua Соня Кошкіна, передають Патріоти України.
Вона звернула увагу на те, що в Москві госпіталізували відомого російського співака Льва Лещенко з дружиною з діагнозом COVID-19. Як виявилося, ознаки коронавируса він відчув ще 12 березня у французькому Марселі.

Незважаючи на погане самопочуття, Лещенко вирушив на вечірку з нагоди дня народження сестри Ігоря Крутого Алли. Там був, серед інших, і співак Ігор Ніколаєв, у якого зараз підозрюють зараження.

На цій вечірці, зазначила Кошкіна, була величезна кількість російських зірок, зокрема, Ані Лорак, Микола Басков, Валерій Леонтьєв та багато інших. Більш того, там був присутній особисто прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков з дружиною Тетяною Навкою.

"У мордорском бомонді почалася паніка", - констатувала Кошкіна.

Зараз Пєсков стверджує, що нібито на дні народження з Лещенко не контактував, і взагалі ні з ким за руку не вітався.
"Зрозуміло, він, як завжди, бреше", - зазначила журналістка. Вона опублікувала відео, де прес-секретар Путіна обіймався з декількома чоловіками, включаючи Крутого. А останній напевно не раз контактував із зараженим Лещенко.

Більш того, дружина Пєскова, зі слів Кошкіної, "близько контачила" з іменинницею Аллою Крутою, яку з нагоди дня народження обіймали і цілували всі присутні."А вранці Пєсков пішов на роботу. А начальник у нього - Ху..ло. А далі, як казав класик, додумайте самі. Тримаємо кулаки", - зазначила Кошкіна.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...