Хіти тижня. "Вы нам должны!": "Чорний Ленін" висунув вимоги Кремлю (відео)

Одіозний терорист вважає, що Росія повинна заплатити жителям окупованого Донбасу за те, що сепаратисти відстоюють "геополітичні інтереси" Кремля.

Заяву відомий найманець з Латвії Бенесс Айо на прізвисько "Чорний Ленін" зробив незабаром після того, як Путін видав указ про спрощену видачу паспортів РФ жителям "ДНР/ЛНР", - передають Патріоти України.
Затятий сепаратист, який живе нині в Донецьку, вважає, що Росія зобов'язана піклуватися про своїх "співвітчизників" з ОРДЛО незалежно від того, де вони живуть. І мати російське громадянство, заявив терорист, для цього необов'язково. "И выплачивать им достойные пенсии и пособия", - підкреслив бойовик.
"Чорний Ленін" вважає також, що РФ зобов'язана в терміновому порядку модернізувати дихаючі на ладан заводи і організувати збут висококласної продукції на окупованому Донбасі.
"Россия должна компенсировать жителям "ДНР" и "ЛНР" ту кровь, которую мы пролили и продолжаем проливать в том числе в геополитических интересах России, защищая ее брюхо в качестве вооруженного санитарного кордона от акул мирового империализма", - зажадав терорист.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...