Хіти тижня. "В нашей истории с анализами произошел казус": Зеленський переконує, що висококваліфікована та надійна лабораторія його друга дала маху

У клініці "Євролаб", де кандидат у президенти Володимир Зеленський здавав аналізи, кажуть, що у результатах помилково вказали невірну дату забору крові.

Володимир Зеленський. Фото: соцмережі.

Змінена дата здачі аналізів кандидатом в президенти Володимиром Зеленським - це помилка лабораторії. Про це повідомили в штабі кандидата, передають Патріоти України.
Детальніше пояснити там відмовилися. Пізніше в Facebook Зеленського з'явилося пояснення, що ця подія - це "казус", а під постом кандидата - репост вибачення лабораторії Eurolab, де здавалися аналізи.

Медики кажуть, що "виправили помилку" і надіслали Зеленському "результат з вірною датою реєстрації".

"Запевняємо Вас, що ця помилка оператора абсолютно не впливає на результат дослідження", – підсумували у лабораторії. Пост кандидата з'явився у Facebook близько 16 години 40 хвилин.

На першому оприлюдненому документі датою друку вказане 05.04.2019 14:24, тобто приблизно за 2 години 15 хвилин до того, як Зеленський його опублікував.

На другому документі значиться, що він був надрукований того ж дня о 16:56, тобто приблизно за 16 хвилин після публікації перших результатів в мережі.

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...