Хіти тижня. В Одесі любителі Росії закликали "не боятися агресивної меншини і допомогти президенту домогтися миру за будь-яку ціну"

На захід в готелі "Брістоль" зібралися одеські нардепи і екс-нардепи, які не так давно закликали Путіна ввести війська.

22 листопада 2019 року в одеському готелі "Брістоль" під егідою нардепа від "Опозиційного блоку - За Життя" Наталії Королевської відбувся форум "Єдина країна - мирна країна". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на місцеву газету Думская.net.

"На захід зібралися одеські нардепи і екс-нардепи, які не так давно закликали Путіна ввести війська. Сьогодні вони говорили про те, що необхідно допомогти президенту домогтися миру за всяку ціну. Про те, з ким Україна веде війну, в якій необхідно домогтися миру, спікери говорити уникали, зате не забували звинувачувати у всіх бідах минулу владу", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, на цій зустрічі можна було побачити "увесь одеський проросійський бомонд на чолі з екснардепом і одним з організаторів провальної "Бессарабської народної республіки" Віталієм Барвіненко".

Окрім того, на форумі були присутні народна депутатка від "Опоплатформи" Тетяна Плачкова, ексголова Одеської ОДА Микола Скорик, настоятелька жіночого монастиря на честь Святого Архангела Михайла церкви Московського патріархату, ігуменя Сірафіма, а також Світлана Фабрикант, котра є близькою до сепаратиста Ігоря Маркова. Юрій Бойко приєднався до форуму по скайпу.

Ігуменя Серафима заявила, що "сам Бог закликає до миру" і запевнила, що тих, хто зневажає мир, "чекає розплата". Своєю чергою Скорик заявив, що необхідно об'єднатися, щоб "повернути країну".

"Ми повинні об'єднатися, щоб країна прийшла до миру і повернула свої території. Щоб ми не просто повернули свої території, а щоб ми повернули країну, яку знаємо, пам'ятаємо і любимо. Це мирна і найбільша за територією в Європі країна, і одна з найбільших за населенням. Це не мононаціональна країна і коли деякі з державних діячів звертаються "шановні українці" це принципово неправильно, необхідно "шановні громадяни України", - зазначив він.

Фабрикант натомість закликала присутніх не сидіти вдома і не бояться "маленьку, але агресивну меншість, яке паплюжить історію". "Чесно скажу, що так само як і кожен з вас, ми всі дуже сподівалися, що після президентських виборів і після парламентських виборів багато у нас зміниться. Мені здавалося, що ось-ось. Так, це непросто. Так, багато всякого опору і тих товаришів, які не дають можливості мирних переговорів і відновити мир в нашій країні. Їх багато, та ми з вами знаємо і треба трохи допомогти новій команді. А нова команда говорить одне, а робить інше. Мені важко і прикро про це говорити, тому що я багатьох їх знаю особисто і думала, що буде по-іншому. А ми готові з вами їм допомогти і підказати, що потрібно робити? Так!", - заявила Фабрикант.

Джерело: Думская

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...

Вже третя атака за останній час: Безпілотник вдарив по ЗАЕС – МАГАТЕ

четвер, 18 квітень 2024, 23:50

Зранку 18 квітня дрон атакував навчальний центр Запорізької атомної електростанції. Про це повідомляє пресслужба Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ), передають Патріоти України. Повідомляється, що обійшлося без пошкоджень та людських жерт...