Хіти тижня. В Україні затримали депутата за підозрою в тероризмі

Депутат Бердянської міської ради Віктор Цуканов заявив, що співробітники правоохоронних органів затримали його на блокпосту Нацполіції, коли він виїзджав з Маріуполя. Поліція підозрює його в участі у складі незаконних збройних формувань. Про це сам Цуканов написав на своїй сторінці у Facebook, зазначають Патріоти України.



“Я був затриманий за підозрою в тероризмі. Мене і мою сім’ю на виїзді з Маріуполя затримали на блок посту як підозрюваного в участі в незаконних збройних формувань... З 17-00 до 20-40 годин ми провели незабутній час на нашому українському блокпосту, доводячи, що у 2014 я гуманітарну допомогу возив для української армії, а не в "ЛДНР”, — йдеться у повідомленні.



За словами Цуканова, його поїздка в Маріуполь закінчилася близько дев’ятої вечора у районному відділенні поліції Мангуша. Він зазначив, що склав заяву про перевищення посадових обов’язків представниками поліції. Цуканов також додав, що заяву довго не хотіли приймати.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...