Хіти тижня. Важка карма окупанта: Спливли нові дані про загиблого бійця ГРУ в Москві

Найманець, який повернувся до РФ витрачати свою підвищену премію за війну проти України та народу Сирії, поніс заслужену кару у себе вдома.

Микита Бєлянкін. Фото: КП.

По-звірячому вбитий кавказцями на півночі Москви боєць спецназу ГРУ Микита Бєлянкін воював не тільки в Сирії, але й на Донбасі за терористів "Л/ДНР". Як розповів журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці в Facebook з посиланням на слова друзів і знайомих покійного, той брав участь в бойових діях в Зайцевому та під Авдіївкою, передають Патріоти України.

"Ще одне свідчення, що у війні на Донбасі РФ досі широко застосовують "відпускників" – простіше кажучи, кадрові підрозділи військовослужбовців, що діють під виглядом "ополченців", – зазначив журналіст.

За його словами, бої в промзоні Авдіївки почалися в 2016-му році, так що 24 бригада ГРУ застосовувалася не тільки в 2014-му. "Ну що сказати – найманець, який повернувся до РФ витрачати свою підвищену премію за війну проти України та народу Сирії, поніс заслужену кару у себе вдома, туди йому й дорога. Ось ця бійка в підмосковному селі і є "громадянським конфліктом". А гроші найманець отримував за окупацію України та тероризм. Ну, тепер Микита в усьому розібрався. До речі, пост під псевдонімом "Владлен Татарський" написав реальний бойовик Максим Фомін, з 4-ї мотострілецької бригади 2-го армійського корпусу ЗС РФ на Донбасі", – додав він.

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...