Хіти тижня. Вбивці Путіна в черговому зашкварі: Словаччина висилає дипломатів Росії за звинуваченням у шпигунстві

Діяльність росіян суперечила Віденській конвенції про дипломатичні відносини.

Влада Словаччини вислала з країни трьох російських дипломатів. Про це сьогодні, 10 серпня, заявив офіційний представник словацької дипломатії Юрай Томага, передають Патріоти України.

«Я не можу назвати імена співробітників російської дипломатичної місії, але в той же час підтверджую, що прийнято рішення про висилку трьох співробітників посольства Російської Федерації в Словаччині», - сказав він.
За його словами, діяльність росіян суперечила Віденській конвенції про дипломатичні відносини, зазначає Братиславський телеканал Markiza. «Крім того, видані візи були неправильно використані в Генеральному консульстві Словаччини в Санкт-Петербурзі. В результаті було скоєно серйозний злочин на території іншої держави-члена НАТО і ЄС. Підкреслю, ми зацікавлені в розвитку двосторонніх відносин з Росією. Однак діяльність російських дипломатів в Словаччині повинна відповідати Віденській конвенції про дипломатичні відносини», - додав Томага.
Джерело: Главное

Інтрига спікера Джонсона приречена: Білий дім не підтримає законопроєкт щодо допомоги виключно для Ізраїлю без України (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 7:22

Прессекретарка Білого дому також закликала Палату представників ухвалити законопроєкт про допомогу Ізраїлю, Україні та Тайваню на 95 мільярдів доларів США. . Окремий законопроєкт для військової та фінансової допомоги Ізраїлю не допоміг би ні самому Із...

Джонсон представив конгресменам США окремі законопроєкти щодо допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню

вівторок, 16 квітень 2024, 7:14

Спікер Палати представників США Майк Джонсон у понеділок представив чотири окремі законопроєкти щодо допомоги Україні, Ізраїлю, Тайваню та про пріоритети національної безпеки, повідомляє The Hill. Джонсон оприлюднив свою пропозицію під час закритої кон...