Хіти тижня. Великий комбінатор з Банкової: Кинути Порошенка в обмін на вирішення питань татар. Джемілєв заявив про шантаж з боку Єрмака

Вихід з "ЄС" в обмін на вирішення питань…

Про факт шантажа "сірого карденала" президента Джемілєв заявив в ефірі кримськотатарського телеканалу ATR, повідомляють Патріоти України з посиланням на журналіста Айдера Муждабаєва.

"Гордість України – лідер кримського народу, легендарний борець за права людини в СРСР дисидент Мустафа Джемілєв в ефірі телеканалу ATR розповів про те, що Андрій Єрмак поставив йому умову. Як тільки Мустафа-ага вийде з партії Порошенка – питання кримських татар почнуть вирішуватися швидше", – написав Муждабаев у Facebook.

Він припустив, що саме з такою позицією очільника ОП і пов'язані проблеми з фінансуванням телеканалу ATR.

"Тут не треба бути комісаром Мегре, щоб провести конспірологічний ланцюжок на тему "Хто віддав негласний наказ не давати ATR закладені йому в бюджеті України мінімально необхідні для продовження мовлення на Крим гроші". Чиновники, які так ставляться до корінного народу Криму і України, повинні назавжди піти з усіх гілок нашої державної влади", – написав Муждабаєва.

Він наголосив, що такі дії представників влади не лише є аморальними, фактично – це діяльність в інтересах ворога на державній службі.

"Люди, здатні на таке, здатні на все. Не дарма глава Меджлісу Рефат Чубаров, який був на тій зустрічі з Єрмаком, порівняв його слова зі словами Льовочкіна, який свого часу ставив аналогічні неприйнятні умови для Мустафи Джемілєва", – написав журналіст.

Айдер Муждабаєв про тиск Єрмака на Джемілєва, допис у ФБМустафа Джемілєв розмова з Путіним 2014 рік

Нагадаємо, раніше окупанти подовжили лідерові кримськотатарського народу Мустафі Джемілєву заборону на в’їзд до Криму до 2034 року.


Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...

ISW підрахував, скільки території окупанти захопили в Україні з початку зимового наступу

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:50

З початку 2024 року окупаційна армія РФ змогла просунутися в Україні майже на 100 квадратних кілометрів. Як повідомляє Інститут вивчення війни, з початку свого наступу, який стартував у жовтні 2023 року, загарбники захопили вже 505 квадратних кілометрі...