Хіти тижня. "Вернут в стойло": Портников про новий удар США по Путіну

Чим ближче до виборів у США, тим жорсткішим буде протистояння між президентами Дональдом Трампом і Володимиром Путіним. І санкції, запропоновані конгресменами - одна з ознак цього. Таку думку висловив журналіст Віталій Портников, повідомляють Патріоти України.

Цим він пояснив, чому в Сполучених Штатах раптом запропонували накласти на Росію нові штрафи. "Ініціатива сенаторів демонструє, що США впритул наблизилися до президентської передвиборчої кампанії. А тема російського втручання у вибори буде провідною", — пише Портников.

На його думку, це означає, що час для домовленостей між Трампом і Путіним закінчується. Американський президент не зможе дозволити собі різких рухів, які могли б поставити під загрозу його перемогу на виборах. Тому російсько-американське протистояння посилюватиметься.

Нові умови для діалогу з Росією у Трампа з'являться, якщо він зможе знову виграти вибори. "А поки що ми можемо констатувати тільки можливість нових ударів США по російській економіці й нових спроб Кремля дестабілізувати ситуацію усюди, де тільки можна", — прогнозує Портников.

Україна, на його думку, стане одним із майданчиків американсько-російської боротьби. "Оскільки з точки зору Кремля наша країна — "американський сателіт", який потрібно вивести з-під американського впливу і повернути в стійло, Москвою будуть зроблені різноманітні кроки щодо політичної, економічної і військової дестабілізації в Україні. На будь-які серйозні домовленості з Москвою до американських виборів теж розраховувати не варто", — робить висновок Портников.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...