Хіти тижня. Версія "російський агент" отримала додаткове живлення: Спливли скандальні факти поведінки Трампа щодо отруєння агентами ГРУ Скрипалів

Данальд Трамп і Тереза МейПрезидент США Дональд Трамп у телефонній розмові влітку 2018 року з Терезою Мей, яка на той час займала пост прем'єра Великобританії, оскаржував причетність влади РФ до справи про отруєння ексспівробітника ГРУ Сергія Скрипаля, відкидаючи наявні докази британських спецслужб. Про це повідомляє Thе Washington Post із посиланням на анонімні джерела, зазначають Патріоти України.

"Він оскаржував висновок її розвідслужб про те, що влада Росії організувала спробу отруєння російського шпигуна на британській території", – пише газета.

При цьому журналісти навели дані про розмови голови Білого дому з іноземними лідерами.

"Трамп був абсолютно переконаний у тому, що з приводу отруєння були серйозні підстави для сумнівів", – заявило одне з джерел видання.

"Добрі 10 хвилин пішли на те, щоб Мей говорила про високу ймовірність (причетності влади РФ – Ред.), а також на відповіді Трампа, який заявляв, що він у цьому не впевнений", – наголосив він.

Незважаючи на це, як відомо, США все-таки ввели два раунди санкцій проти РФ у "справі Скрипалів".

Примітно, що американське видання The Washington Post входить до переліку ЗМІ США, яких Трамп звинувачує в публікації фейковий новин, брехливої інформації і в вигадуванні її джерел.

Відомо, що після публікації телефонної розмови Трампа з президентом України Володимиром Зеленським, демократи звинуватили його в чиненні тиску на українського главу. Це і загострило інтерес ЗМІ до його розмов з іноземними лідерами.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...