Хіти тижня. "Весь світ у небезпеці": США назвали головну причину введення нових санкцій проти РФ

Причиною посилення Вашингтоном санкцій проти Росії у справі Скрипалів стала відмова Росії гарантувати незастосування хімзброї в світі.

Увагу на важливий момент в нових санкціях проти РФ звернув у Facebook головний редактор Newsader Олександр Кушнар, передають Патріоти України.

У п'ятницю, 2 серпня, Трамп раптово підписав указ про введення другого пакету санкцій проти Росії за застосування хімічної зброї "Новачок" в британському Солсбері. Президент США з кінця 2018 року зволікав з прийняттям даного рішення, але в підсумку дав на нього добро.

Нові санкції боляче вдарять по російській економіці: вводяться обмеження на кредитування РФ банками США, МВФ, Світовим банком, а також Європейським банком реконструкції та розвитку.

У Білому домі повідомили ЗМІ, що Трамп ввів нові санкції через відмову Росії надати гарантії незастосування в світі хімічної зброї. Це дуже серйозний сигнал, підкреслив Кушнар. "Даний момент слід розуміти буквально: Кремль дійсно не збирається відмовлятися від застосування хімічних атак за кордоном. Це повинно було б стати серйозним сигналом тим, хто ще сподівається на еволюцію режиму в напрямку непримітної середньоазіатської диктатури на кшталт Таджикистану", - поділився думкою журналіст.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...