Хіти тижня. Від Порошенка хочуть відступні - 2,5 млрд доларів, - політолог

Своєрідна бізнес-схема - змусити колишнього кривдника заплатити гривнею.

Петро Порошенко. Фото: Українська правда.

Всі ті справи, які проти п'ятого президента України Петра Порошенка відкриті в ДБР, звичайно ж, узгоджені з владою або, правильніше сказати, з людьми, які близькі до влади. Йдеться про Ігоря Коломойського і Андрія Портнова, які займаються шантажем Петра Порошенка, пропонуючи тому розрахуватися за «ПриватБанк» і «Укрнафту», і інші речі. Про це в ефірі одного з каналів розповів політолог Олександр Кочетков, передають Патріоти України.

Політолог підкреслив, ціна питання - приблизно 2,5 мільярда доларів. Це мінімум. Екс-заступник голови адміністрації президента часів Януковича Портнов допомагає олігарху Коломойському, як своєму бізнес-партнеру. Своєрідна бізнес-схема - змусити колишнього кривдника заплатити гривнею.

Олександр Кочетков зазначив, що крім бізнес-інтересу є ще й чисто особистий інтерес. У Портнова, як і у Коломойського образа на Порошенка, вони люто ненавидять колишнього президента. Зокрема, великий зуб на Порошенка у Портнова, тому що саме Порошенко поставив хрест на запаморочливій кар'єрі Портнова в 2013 році, він підтримав Революцію Гідності, яка привела до масової втечі соратників Януковича.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....