Хіти тижня. Відлуння "слави": У "Слузі народу" розповіли, як покарають нардепа, який потрапив у скандал з собакою (відео)

У президентській партії "Слуга народу" ще обговорюють можливе покарання для депутата Євгена Брагара, який запропонував пенсіонерці продати собаку, щоб оплатити рахунки за газ. Про це заявив керівник президентської партії Олександр Корнієнко в коментарі для журналістів, передають Патріоти України.

Він зазначив, що нардеп уже був покараний "морально", а партія вже принесла свої вибачення. "Той моральний осуд, в який потрапив Євген і той набір мемів, героєм яких він став, це більш ніж достатньо з моральної точки зору, щоб людина зрозуміла і зробила висновки на майбутнє", - зауважив глава президентської партії.

Також Корнієнко зауважив, що собак у нього немає, але є "недорогі рибки", тому скористатися порадою Брагара він би не зміг. Трохи пізніше в ЗМІ опублікували інформацію, що в даний момент у "Слузі народу" обговорюють два варіанти покарання для Брагара: виключення з фракції або сувору догану.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...