Хіти тижня. Відомому манкурту Зеленський дорогу перейшов? - Гоша Куценко збирався стати президентом України

Актор Гоша Куценко зізнався, що хотів стати президентом України. Про це народжений в Україні російський великодержавник розповів в інтерв’ю “Вечірній Москві”, зазначають Патріоти України.

За словами Куценка, він 10 років тому серйозно замислювався над тим, що хотів би стати українським лідером. Від мрії довелося відмовитися через серйозну хворобу матері.

При цьому актор зазначив, що був би не проти зіграти роль глави держави в кіно. Він підкреслив, що вважає роль президента найскладнішою у світі.

Гоша Куценко, чиє справжнє ім’я Юрій, народився в Запоріжжі, а в 1988 році переїхав до Росії. У 2018 році актор був внесений до бази даних сайту «Миротворець».


"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...

Ситуація складна: Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті Часів Яр, - боєць ЗСУ

вівторок, 23 квітень 2024, 15:39

У районі Часового Яру на Донеччині ситуація залишається складною. Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті, а в районі Іванівського українські захисники стяглися з кількох позицій. Проце повідомляє боєць 210-ї ОСБр "Берлінго" з позивним "Балу", перед...