Хіти тижня. Відразу видно, хто працює на Путіна: Рада ухвалила важливу постанову щодо покарання Росії, але її підтримали не всі (фото)

Верховна Рада України ухвалила постанову №3068 про засудження збройної агресії Російської Федерації проти України, окупації Криму, Севастополя, ОРДЛО і політичних репресій проти громадян України, передають Патріоти України.

Цей документ адресований парламентам іноземних держав і парламентським асамблеям міжнародних організацій. За нього на позачерговому пленарному засіданні парламенту віддали голоси 309 нардепів.

Наголосимо, що постанову підтримали представники усіх партій, крім "Опозиційної платформи – За життя".

Можливий мокрий сніг: Діденко попередила про погіршення погоди в Україні і розповіла, де буде найхолодніше

четвер, 18 квітень 2024, 16:30

Дощовий циклон та атмосферні фронти почнуть зсуватися з території України у п'ятницю, 19 квітня. Втім у західних та північних областях все ще можливі опади. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За прогнозами Діденк...

Зеленський заявив, що в квітні промисловість вперше виробить одразу 10 САУ "Богдана"

четвер, 18 квітень 2024, 15:56

У квітні українська промисловість уперше видасть десять самохідних артилерійських установок (САУ) "Богдана". У наступних місяцях очікується ще більша кількість, передають Патріоти України. з посиланням на Telegram-канал президента України Володимира Зе...