Хіти тижня. "Відрубати повинну голову", мстиво кепкуючи: Все ще голова комітету ВР з зовнішньої політики Яременко вирішив повчити етиці посла Ірану

Посол Ірану в Україні має вшанувати жертв аварії літака МАУ в Тегерані і попросити вибачення у родин загиблих на кожному телеканалі України. Про це заявив народний депутат фракції "Слуга народу" Богдан Яременко, котрий незважаючи на оголошену відставку через "аморалку" все ще перебуває у кріслі голови Комітету Верховної Ради з питань зовнішньої політики, зазначають Патріоти України.

"Вчора посол Ірану в Україні на одному з телеканалів не знайшов кращого заняття, ніж емоційно аналізувати мої пости у ФБ.

Сподіваюся, що сьогодні шановний колега сходить у всі телеканали України, щоб вшанувати жертв і попросити вибачення у родин загиблих українців.

А то якось негарно виходить: визнаємо ненавмисне вбивство українців у заявах для західних ЗМІ, а не в діалозі з Україною.

Одним словом, якщо послу Ірану потрібні інші поради, як краще і ефективніше провести час в Україні, готовий йому допомогти. Можу і постами у ФБ", - написав у фейсбуці пристрастний та запальний нардеп.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...