Хіти тижня. Відвертий реванш не пройшов би. 2019-го його одягнули у клоунський ковпак, - Портников

"Не думаю, що треба дивуватися тому, що відбувається навколо музею Революції гідності і розслідуванню справи про так званий "державний переворот", - пише публіцист Віталій Портников на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Уже 2019 року доводилося пояснювати, що ми маємо справу із класичною спробою реваншу. Практично такою ж спробою, як 2010 року, після першого Майдану. І тільки тому, що такий відвертий реванш тепер би не пройшов завдяки російській агресії, новий реванш просто одягнули у клоунський ковпак. І це було видно неозброєним оком.

Той, хто за це голосував, а тепер виправдовує свої рішення нерозумінням ситуації, хай не думає, що це пояснює його дії. Адже нерозуміння наслідків своїх вчинків не виправдовує тих, хто ці вчинки здійснює".

ISW підрахував, скільки території окупанти захопили в Україні з початку зимового наступу

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:50

З початку 2024 року окупаційна армія РФ змогла просунутися в Україні майже на 100 квадратних кілометрів. Як повідомляє Інститут вивчення війни, з початку свого наступу, який стартував у жовтні 2023 року, загарбники захопили вже 505 квадратних кілометрі...

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...