Хіти тижня. "Війна" починається: Україна прийняла жорстке рішення через дії ПАРЄ

Міністерство закордонних справ України прийняло рішення відкликати посла України при Раді Європи Дмитра Кулебу. 25 червня на своїй сторінці в Facebook про це заявив глава МЗС Павло Клімкін, повідомляють Патріоти України.

За його словами, дипломата відкликали для консультацій. Керівник відомства подякував українській парламентській делегації. За його словами, представники України в ПАРЄ "виклалася по повній".

"Тому призупинення участі в ПАРЄ - цілком логічний крок. Але не назавжди, щоб не віддавати РЄ на розтерзання Росії і її друзям", - заявив Клімкін.

Він підкреслив, що після повернення Росії до Ради Європи, організація втратила українську довіру. "З лідера зусиль по захисту прав людини організація перетворилася в простого менеджера, причому такого собі", - зазначив глава МЗС.

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...

Ситуація складна: Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті Часів Яр, - боєць ЗСУ

вівторок, 23 квітень 2024, 15:39

У районі Часового Яру на Донеччині ситуація залишається складною. Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті, а в районі Іванівського українські захисники стяглися з кількох позицій. Проце повідомляє боєць 210-ї ОСБр "Берлінго" з позивним "Балу", перед...