Хіти тижня. "Війна все ближче": Сотні танків, авіація і тисячі військових ЗС Туреччини перетнули кордон Сирії після провалу переговорів з Кремлем (відео)

Туреччина концентрує війська в провінції Ідліб. У Мережі з'явилися кадри перекидання в Сирію нової величезної військової колони ЗС Туреччини. Новину підтвердило видання Sky News Arabia, передають Патріоти України.

Перекидання було здійснено в суботу, 8 лютого. Величезна колона з танками, бронемашинами і вантажівками з боєприпасами припинила сирійський кордон в районі провінції Ідліб. Раніше з'явилися чутки, що переговори Анкари і Москви з приводу Сирії провалились. Ускладнила ситуацію загибель турецьких солдатів в Ідлібі. Президент Туреччини Реджеп Ердоган поклав відповідальність за інцидент на Росію, додавши, що не буде з цим миритися.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...