Хіти тижня. Війна з Росією може закінчитися дуже швидко, але є одна умова: Командир Грузинського національного легіону розповів, що треба Україні

Російсько-український конфлікт може закінчитись дуже швидко, якщо Захід активізує свою допомогу Україні. Наша країна сьогодні має найкращі шанси на членство в НАТО, випереджаючи у цьому питанні Грузію. Таку думку висловив український та грузинський військовий, командир Грузинського національного легіону Мамука Мамулашвілі, передають Патріоти України.

"На мій погляд, нам потрібна активніша допомога західних партнерів. Я думаю, конфлікт може закінчитися дуже швидко", – сказав він (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця цієї новини). "Усе залежить від того, наскільки Україну підтримають країни НАТО, європейські країни", – додав військовий.

У цьому контексті він зауважив, що після зміни влади у Німеччині ця країна скоригувала зовнішню політику на користь України. "Сьогодні Німеччина більш активно почала підтримувати Україну. Вона трохи змінила свій курс щодо Росії, свою зовнішню політику", – сказав Мамулашвілі.

За його оцінками, нарощування російської військової присутності біля кордонів України зіграло на руку нашій країні та зробило більш відчутною перспективу членства в НАТО.

"Факт присутності російських військ на кордоні з Україною змусив західних політиків задуматися про те, щоб прийняти Україну до країн НАТО швидше. Те, що зараз відбувається, є досить позитивним для України. Звичайно ж, якщо не почнеться повномасштабна війна і Росія не зробить фатальну помилку насамперед для себе", – підкреслив він. "Я думаю, маленькими кроками, але все-таки Україна дуже швидко має увійти до складу НАТО. Сьогодні Україна у напрямку до НАТО випереджає Грузію", – підсумував військовий.

Джерело: Обозреватель

Росія тероризує Україну обстрілами та зібралася у великий наступ: Жданов пояснив, що задумали в Кремлі

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:27

Обстріли українських міст останнім часом почастішали. Російські пропагандисти знову закликають знищити Київ та Харків. А із настанням літа, як пише британське видання The Economist, зростає загроза нового масштабного наступу російських військ по всій л...

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...