Хіти тижня. "Він слухав і прислухається", - Полторак про розмову із Зеленським

В.о. міністра оборони зазначив, що президент "досить серйозна людина" і навряд чи "здатний зробити гірше" для обороноздатності України.

Степан Полторак

Президент Володимир Зеленський під час розмови з тодішнім міністром оборони Степаном Полторак "слухав і, здається, прислухається до думки інших". Про це Полторак сказав в інтерв'ю виданню НВ, передають Патріоти України.

"На сьогодні, після першої зустрічі, не думаю, що він здатний зробити гірше (для обороноздатності України - ред.) ... Президент України - досвідчена людина в плані навчання, він вчиться дуже добре. Я думаю, що він розумна людина, і він не робитиме неправильних кроків. І є люди, які зможуть порадити йому", - додав він.

За словами в.о. міністра Зеленський "досить серйозна людина". "Ми говорили про такі речі, що у нас сьогодні, на жаль, є десять обстрілів і один поранений. Двоє людей загинули в зоні проведення операції Об'єднаних сил, тому нам було просто не до жартів", - додав Полторак.

20 травня міністр оборони подав у відставку. Пізніше стало відомо, що він буде працювати виконуючим обов'язки міністра, поки Верховна Рада не прийме рішення.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...