Хіти тижня. "Він усіх вас перетворить на "свиней": Ярош назвав прізвище наступника Путіна та поспівчував росіянам

Командувач української добровольчої армії, колишній лідер «Правого сектора» та радник головнокомандувача ЗСУ Дмитро Ярош назвав голову Чечні Рамзана Кадирова наступником російського президента Володимира Путіна. Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України.

Так, Ярош зазначив, що якщо Російська Федерація не розвалиться в найближчі 5 років, то «наступним президентом недоімперії стане Рамзан Кадиров, оскільки Москва вже зараз платить данину клану Кадирова: «Вже зараз іспити на імперські „спецназівські берети“ перетворюються на мордобої російських воїнів з кадирівцями… вже зараз кадирівці контролюють Москву та Санкт-Петербург… вже зараз „російські люди“ цілують чоботи та лижуть дупи кадирівцям… Великороси!».
При цьому Ярош навіть висловив співчуття росіянам, зазначивши, що Росія «то під монголами, то під татарами, то під Річчю Посполитою, то під німцями, то під Джугашвілі, то під Путіним… Така ваша нелегка імперська доля. Але буде ще гірше: Кадиров вас усіх перетворить на "свиней". Зрештою, він це вже робить… Пам'ятайте моє слово».

Замах на прем'єра Фіцо: У Словаччині припускають, що нападник діяв не один

неділя, 19 травень 2024, 23:16

Міністр внутрішніх справ Словаччини Матуш Шутай Ешток припускає, що нападник на прем'єр-міністра Роберта Фіцо мав спільників. Про це повідомляє Dennik N, передають Патріоти України. "Є версія, що зловмисник був у певній групі людей, які, ймовірно, жарт...

Голова МЗС Латвії пробігла півмарафон заради збору коштів на дрони для захисників України

неділя, 19 травень 2024, 21:17

Міністерка закордонних справ Латвії взяла участь у Ризькому марафоні задля збору коштів на дрони для України, та подолала дистанцію півмарафону – 21 кілометр. У суботу Байба Браже оголосила, що зареєструвалася на дистанцію 21 км, що буде першим її півм...