Хіти тижня. Вірменія і Азербайджан обмінялися потужними ударами: У мережу потрапило відео кривавих нічних боїв

У ніч на вівторок, 29 вересня, Вірменія і Азербайджан обмінялися потужними ударами, бої йшли за Нагірний Карабах. Сторони опублікували кадри нічних боїв, але їхні заяви різняться, передають Патріоти України.

Міноборони Азербайджану заявило, що його військові знищили колону вірменської бронетехніки і артилерійську батарею, а також один танк, одну машину і близько 10 осіб, коли ті намагалися просунутися на Фізулі-Джебраїльському напрямку.

У свою чергу, Вірменія заявила, що їй вдалося відбити атаки противника, а на окремих ділянках контратакувати, завдавши значної шкоди.

Зараз у всьому Нагірному Карабасі не працює стільниковий зв'язок. Люди не можуть зателефонувати своїм близьким і сказати, де вони і що з ними.

"Наша мета - зробити її найбільш сильною з усіх": Зеленський розповів, на якому етапі безпекова угода зі США

неділя, 28 квітень 2024, 22:14

Україна працює із США над текстом двосторонньої безпекової угоди. Влада хочу зробити цю угоду найбільш сильною з усіх. Про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні у неділю, 28 квітня, передають Патріоти України. «Зараз наші...

За звʼязки з командою Навального: У РФ заарештовано журналістів AP і Reuters (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 21:59

У Росії заарештували журналістів Сергія Кареліна і Костянтина Габова, які працювали на Reuters та Associated Press, за звинуваченнями у нібито співпраці з командою Олексія Навального. Про це повідомляє AP, передають Патріоти України. Карелін, який має ...