Хіти тижня. Віскі по 35 тисяч за пляшку, вишукані наїдки, а для милування очей Тіна Кароль та Катя Осадча: Як "Слуги народу" гуляли корпоратив в одному з найдорожчих ресторанів Києва

Вхідний квиток на захід коштував 2500 гривень.

У п'ятницю, 20 грудня, в одному з найдорожчих ресторанів Києва "CHI" на території міжнародного конференц-центру "Парковий" пройшов новорічний корпоратив партії "Слуга народу", який відвідали президент Володимир Зеленський, керівник його Офісу Андрій Богдан, прем'єр Олексій Гончарук та інші міністри уряду, передають Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

Вхідний квиток на захід коштував 2500 гривень. Гостей розважали співачки Тіна Кароль і Jerry Heil, ведучою була Катерина Осадча. У ресторані народним обранцям подавали гарячі страви вартістю 1850 гривень та віскі по 35000 грн за пляшку.

Пропонуємо до вашої уваги підбірку фото і відео новорічного святкування "Слуги народу", які вже активно починають викладати в мережу.

"Підсумовуємо надзвичайний 2019 і плануємо ще кращий 2020. Слуга Народу ви найкращі!" – прокоментувала на своїй сторінці в Facebook народна депутатка від "СН" Олена Мошенець.

Вона опублікувала фото з президентом Володимиром Зеленським, прем'єром Олексієм Гончаруком, міністром розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Тимофієм Миловановим та іншими колегами.

Селфі з президентом у Facebook виклав і нардеп від "СН" Дмитро Чорний. "Все буде Україна! Президент гарантує!" – оптимістично підписав він знімок.

"Слуга" Анна Пуртова поділилася тільки однією фотографією – з нардепкою Лесею Забуранною та головою Офісу президента Андрієм Богданом. "Наш розумний і красивий голова Офісу президента Андрій Богдан", – написала вона.

Також розмістила фото з новорічного корпоративу нардепка Ліза Богуцька. "Сьогодні була на нашому (рідному) "слуганародівському" корпоративі. Дуже живий, радісний, дружній вечір. Ми, Кабмін і Офіс Президента. А на сцені – концерт. Привітання з минулим і прийдешнім були сповнені гумору", – прокоментувала Богуцька.

Поділилися знімками з новорічного корпоративу в ТВЦ "Парковий" ведуча заходу Катя Осадча і нардеп, борець греко-римського стилю Жан Беленюк. У Instagram-stories вони виклали короткі відео і фото.


Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...

ISW підрахував, скільки території окупанти захопили в Україні з початку зимового наступу

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:50

З початку 2024 року окупаційна армія РФ змогла просунутися в Україні майже на 100 квадратних кілометрів. Як повідомляє Інститут вивчення війни, з початку свого наступу, який стартував у жовтні 2023 року, загарбники захопили вже 505 квадратних кілометрі...