Хіти тижня. Вказати скрепній недоімперії її місце: Американські ВПС за сприяння ЗСУ "покошмарили" росіян у Чорному морі

Над Чорним морем здійснили навчальні польоти літаки ВПС США B-52H Stratofortress зі складу 2-го бомбардувального крила, що базується на авіабазі Фейфорд у Великій Британії. Протягом 12-годинних польотів відпрацьовували оперативну сумісність з європейськими союзниками та партнерами, зокрема з Румунією, Україною та Грузією, повідомляє Командування ВПС США у Європі, зазначають Патріоти України.

З цього приводу російські ЗМІ поширюють фейк, що, начебто один з літаків підлетів дуже близько до окупованого Криму. Російські загарбники не забули додати, що захищатимуться від цивілізованого світу ЗРК С-400.

"Бомбардувальники B-52H Stratofortress можуть нести широку номенклатуру як звичайного бомбового навантаження (31,5 тонни) так і високоточного озброєння, включая крилаті ракети AGM-158 JASSM з дальністю польоту 370 км, AGM-84 Harpoon (до 300 км), AGM-86C CALCM (1200 км), керовані авіабомби AGM-154 JSOW здатні летіти до 560 км тощо. B-52 також є носієм засобів ураження із ядерною бойовою частиною, які здатні долати тисячі кілометрів до цілі", - пишуть у Ukranian military pages.

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...