Хіти тижня. Влаштували "гру в хованки": Оточення Зеленського спіймали на таємних зустрічах з олігархами і бізнесменами (відео)

Найближче оточення президента України Володимира Зеленського таємно зустрічається з великими бізнесменами та олігархами. Про цілі візитів журналістам відповідати відмовляються. Як пише журналіст програми "Схеми" Михайло Ткач у своєму Facebook, президент ще в травні цього року обіцяв зустрічі з підприємцями проводити прозоро, передають Патріоти України.

"При моєму президентстві відносини з підприємцями будуть прозорими. Більше ніяких кулуарних переговорів, нічних візитів в АП і прихованих від суспільства домовленостей", - цитує обіцянку Зеленського Ткач.
Правда, в недавньому розслідуванні журналіст прямо ставить питання найближчим соратникам президента, чому вони таємно зустрічаються з великим бізнесом. Так, Михайло Ткач з'ясував, що перший помічник Зеленського Сергій Шефір проводив зустріч з олігархом Ігорем Коломойським. На уточнююче запитання журналіста про цілі візиту Шефір відповів: "А це комерційна таємниця приватного підприємства".

Не менш ухильно відповів актор "Кварталу - 95" і друг глави держави Міка Фаталов на питання про нічну зустріч в Кабінеті міністрів з одним з київських забудовників: "Це вже другий момент. Сюрприз. Це розповідати не можна".

Навідріз відмовився відповідати про цілі візиту в офіс бізнесмена Валерія Хорошковського і заступник голови Офісу президента Андрій Смирнов: "Я можу відмовитися відповідати на ваше запитання?".


Удар по шкільному стадіону в Харкові: Постраждали сім людей, в тому числі діти

середа, 8 травень 2024, 20:00

Унаслідок російського удару по спортмайданчику в Харкові вдень у середу, 8 травня, постраждали семеро людей, зокрема діти. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура в Telegram, передають Патріоти України. За інформацією слідства, вдень 8 травня ...

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...