Хіти тижня. Влаштували нахабну "постанову": Окупанти пішли на підлість з відведенням військ у Петрівському, - штаб ООС

Представники "Л/ДНР" влаштували провокацію, заявивши, що готові до відведення військ у Петрівському 4 листопада, в знак чого запустять білу сигнальну ракету о 12:00. Інформацію окупанти поширили в ЗМІ. Про підлість "Л/ДНР" повідомила прес-служба Операції Об'єднаних сил у Facebook, передають Патріоти України.

"У цьому контексті, заяви представників окупаційної влади щодо намірів почати процес розведення на ділянці №3 є нічим іншим як черговою провокацією і окозамилюванням світовій спільноті", – заявили в ОС.

"У такий спосіб, видаючи уявне за бажане, ватажки самопроголошених квазіутворень не дотримуються Мінських домовленостей та взятих на себе зобов’язань у форматі Тристоронньої контактної групи", – йдеться в повідомленні.

В ОС відзначили, що згідно з даними звіту СММ ОБСЄ від 31 жовтня, останнє порушення режиму припинення вогню з боку незаконних збройних формувань РФ в межах ділянки № 3 "Петрівське" зафіксовано 30 жовтня. Умовою ж відведення військ є дотримання режиму повного припинення вогню протягом семи діб.

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...