Хіти тижня. "Внезапно оказалось, что Крым не может обойтись без вражеской украинской воды", - Казанський

Російські окупанти виглядають підлими і жалюгідними, захопивши півострів і не маючи можливості та бажання забезпечити його водою.

Український журналіст і блогер Денис Казанський прокоментував заяву так званого "глави Криму" Сергія Аксьонова про претензії на адресу України за перекриття каналу з дніпровською водою на окупований півострів.

"Внезапно оказалось, что Крым не может обойтись без вражеской украинской воды. Когда россияне аннексировали полуостров об этом как-то не подумали, теперь же комично грозят «бандеровцам» международным трибуналом, если те не станут снабжать водой у них же захваченную территорию.

Мировая история знала множество оккупантов и завоевателей, но едва ли знала таких же подлых и жалких.

Самое смешное, что на самом деле Крым вполне мог бы обойтись без украинской воды. Человечество давно уже научилось опреснять морскую воду, и в засушливых странах, имеющих выход к морю, эта технология давно уже применяется. Казалось бы, «ядерная сверхдержава» могла бы позволить себе потратить немного нефтедолларов и соорудить соответствующий объект на отжатом у соседей полуострове, захватом которого в России так гордятся. Но крымчанам уже пояснили, что вода в этом случае будет стоить очень дорого, и нести такие расходы родная гавань не желает.

Венесуэле, Сирии и прочим братским абхазам деньги нужнее, поэтому придётся крымчанам вместо воды довольствоваться рассказами о проклятых фашистах, которые не хотят снабжать дешевой водой прижимистых захватчиков.

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...