Хіти тижня. ​"Внутрішнє обурення переповнює… ви - му**к, брехун і пустодзвін": Ярош різко звернувся до Зеленського, вимагаючи вибачень за зрив спецоперації проти "вагнерівців"

Командир Української добровольчої армії (УДА) Дмитро Ярош виступив із заявою з приводу скандального інтерв'ю президента Володимира Зеленського, в якому той зізнається в навмисному перешкоджанні діяльності українських спеціальних служб, а також у розголошенні державної таємниці

Заява Яроша з'явилася на його сторінці в Фейсбуці ввечері 25 червня, зазначають Патріоти України.

«Внутрішнє обурення переповнює… Ми, українські патріоти, учасники російсько-української війни, все робили і робимо для того, щоб наша Держава Україна існувала, розбудовувалася, забезпечувала якісне і цивілізоване життя її громадянам, ставала фактором геополітики. І тут таке…», – висловлює обурення Дмитро Ярош.

«Та «дитяча наївність», яку ви продемонстрували у своєму крайньому інтерв’ю, і по великому рахунку, ваша «явка з повинною» мене, справді, вразила. Як же так можна? Адже всі ваші холуї, перепрошую, «говорящі голови» переконували все українське суспільство, що ніякої операції по нейтралізації великого кремлівського терористичного угрупування не було», – звертається Ярош до Зеленського.

При цьому сам Ярош, за його власними словами, «добре знав, що така операція відбувалась».

Аби Зеленський, як президент, міг вийти з даної критичної для нього ситуації, Ярош закликає його принаймні вибачитися за свій вчинок.

«Я якихось радикальних закликів та дій, на цей момент, робити не буду. Поки що. Але, рекомендував би вам, як мінімум, вибачитися як перед всіма учасника цієї операції, так і перед українським народом. Інакше, Володимире Олександровичу, Ви – му##к, брехун і пустодзвін», – наголосив очільник УДА.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....