Хіти тижня. "Военные десятками выбегали из леса, страх в глазах был": Житель Ачинська розповів про вибухи (відео)

Дитина, яку чоловік вивіз з небезпечного району, не говорила від переляку.

Вибухи в Ачинську. Фото: соцмережі.

Житель Ачинська Михайло вивіз близько 30 осіб із зони вибухів. Чоловік почув різкий звук під час роботи і відправився перевірити, що трапилося. Зрозумівши серйозність ситуації, сів у машину і поїхав в селище Кам'янку. За словами очевидця, він з колегами близько 17:00 почули кілька ударів, сила яких з кожним вибухом наростала, передають Патріоти України.

"У нас почав падати чай з полиць ... була велика кількість пожежних машин, люди панікували, вибігали на трасу, але це був тільки початок ... військові просто біжать. Панікою це назвати не можна, але страх в очах був. Відкрив вантажний відсік, не знаю, скільки людей влізло, але скільки влізло, ми забрали", - описує Михайло.

Дитина, яку чоловік вивіз з небезпечного району, не говорила від переляку. Бабуся дівчинки розповіла, що в момент НП вони з онукою були в городі, від страшних розривів дитина замкнулася в собі. "Два рази вивіз військових, потім ще один фургон цивільних. Люди вибігали з лісу, намагалися врятуватися з дітьми на руках", - говорить очевидець.

До ранку 6 серпня детонація припинилася, проте в селищах все всіяне осколками снарядів і боєприпасами. Місцевих жителів просять нічого не торкатися - є небезпека вибуху. Влада каже, що одна людина вважається безвісти зниклою. У той же час ЗМІ дізналися, що в епіцентрі вибуху могли перебувати четверо військових, про долю яких нічого невідомо.

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...