Хіти тижня. "Война в самом разгаре": Спливли цікаві подробиці конфлікту між Медведчуком і Сурковим

Між українським опозиційним політиком Віктором Медведчуком і колишнім куратором щодо Донбасу Владиславом Сурковим посилюється боротьба за вплив у Кремлі з питання "Л/ДНР". Про це з посиланням на свої джерела пише російський телеграм-канал "Легітимний", повідомляють Патріоти України.

За їхніми словами, війна між ними зараз у самому розпалі. Медведчук зайняв всю проросійську тему всередині України, а Сурков – прямі контакти з її керівництвом через олігархів і міжнародну повістку.

"Час працює на Медведчука і проти Суркова, якому вкрай необхідний результат до Нового року. Медведчук буде утримувати внутрішню проросійську тему в Україні за собою і далі всіляко заважатиме Суркову отримати швидкий успіх в реалізації Мінських домовленостей, створюючи запасний план-концепцію щодо вирішення конфлікту", – припустили в "Легітимному

Зазначається, що "Л/ДНР" опинилися між "молотом і ковадлом", коли Сурков говорить одне, а Медведчук через свої зв'язки наполягає на іншому.

"Війна між ними обома у самому розпалі. Медведчук продовжує говорити про свою величезну роль у налагодженні контактів між Україною і "Л/ДНР", а також свою ефективність в обміні полоненими. Хоча нова влада України, на прохання Суркова, постійно відправляє меседжі в Кремль, що Медведчука не буде в переговорному процесі на державному рівні", – уточнили там.


Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...