Хіти тижня. "Война идет, а долбо...бы спят": Як Моторола розстрілював будинки в Донецьку з гранатомета (відео)

Фрагмент відео довгий час переховувався, оскільки показує реальну суть так званих "російських добровольців".

В Інтернеті опубліковано архівне відео із російським терористом Арсенієм Павловим на прізвисько Моторола, якого росіяни вважають героєм війни на Донбасі, передають Патріоти України.

Фрагмент відео довгий час переховувався, оскільки показує реальну суть так званих "російських добровольців" і одного з найвідоміших російських бойовиків першої хвилі окупації Донбасу 2014 року. На відео Моторола заради розваги безладно стріляє з підствольного гранатомета посеред Донецька по домівках навколо.

Відео на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter опублікував український журналіст і блогер Денис Казанський. Примітний діалог, який веде Моторола з бойовиком, що знімає його розваги на камеру мобільного телефону. Оператор цікавиться у Павлова: чи немає людей в тому місці, куди він стріляє, на що російський терорист відповідає: "Мені пох **".

"Правду кажучи": Виснажені українські війська потребують не лише артилерії, є ще одна проблема, - Business Insider

вівторок, 30 квітень 2024, 15:43

Нова американська зброя допоможе Україні протистояти російським атакам, але може пройти деякий час, перш ніж країна зможе перехопити ініціативу, передають Патріоти України. Як пише Business Insider, Україна отримала вкрай необхідний поштовх у війні, ко...

У списку може бути Нетаньягу: МКС хоче видати ордери на арешт ізраїльських чиновників, у США пригрозили "помстою"

вівторок, 30 квітень 2024, 15:26

США та їхні союзники стурбовані тим, що Міжнародний кримінальний суд (МКС) може видати ордери на арешт ізраїльських чиновників саме тоді, коли країна наближається до угоди про припинення вогню з ХАМАС, що потенційно може поставити під загрозу, повідомл...