Хіти тижня. Волкер радив цього не робити: Стали відомі подробиці одного із кадрових призначень Зеленського

Спецпредставник Держдепу дзвонив Зеленському з наполегливою рекомендацією не призначати Андрія Богдана на посаду як людину, пов'язану з олігархом Ігорем Коломойським.

Курт Волкер радив не призначати людину Коломойського. Фото: Рейтерс.

Спецпредставник Держдепартаменту США настійно рекомендував президенту України не призначати на посаду людину, близьку до олігарха Ігоря Коломойського, передають Патріоти України.

За даними джерела журналістів, в оточенні президента України Володимира Зеленського, спецпредставник Держдепартаменту США Курт Волкер настійно рекомендував главі держави не призначати Андрія Богдана на посаду глави Адміністрації президента. Однак Зеленський до поради не прислухався.

За словами джерела, Волкер дзвонив Зеленському з наполегливою рекомендацією не призначати Богдана на посаду як людину, пов'язану з олігархом Ігорем Коломойським. Зеленський взяв час на роздуми, і указ показав, що він залишився вірним прийнятому до цього рішенню і все ж призначив Богдана на цю посаду.

Закон про "іноагентів" не наближає Грузію до ЄС, - ​президент Європейської Ради

субота, 20 квітень 2024, 19:05

Президент Європейської Ради Шарль Мішель розкритикував грузинський закон про "іноагентів", заявивши, що його прийняття вплине на рішення про вступ Грузії до ЄС. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. "Я хочу чітко заявити: цей законопр...

Верещук прокоментувала чутки про своє нове "призначення"

субота, 20 квітень 2024, 18:41

Віцепрем'єр-міністерка Ірина Верещук відреагувала на інформацію у ЗМІ про "призначення" головою Тернопільської обласної військової адміністрації. Про це вона повідомила у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Сьогодні деякі ЗМІ написали,...