Хіти тижня. "Володю, це брехня. Ти пі**єш зараз в очі всім виборцям": Скрипін різко відреагував на всеукраїнське опитування у день виборів (відео)

Влада підміняє закон фейковими опитуваннями. Так журналіст Роман Скрипін охарактеризував опитування, яке анонсував на день місцевих виборів президент Володимир Зеленський, передають Патріоти України.

"Зеленський бреше. "Буде так, як вирішиш ти", - ти говориш про опитування. Ніхто так не буде це втілювати в життя. І це брехня. Ти пі*єш зараз в очі всім виборцям. Тому що це нічого не значитиме абсолютно.

Для чого ви підміняєте закони, якимось фейковим, невідомим опитуванням? Грається Володічка у гру: "А потім я скажу ще й питання", - сказав Скрипін.

Журналіст назвав Зеленського "дурачком на вигулі". "Я розумію, що йому президентство - це як статуетка Оскара. Він його здобував, а далі він не знає, що з цим робити.

"Опитування", яке відбуватиметься у мало зрозумілий спосіб, мало зрозуміло - як, за які гроші. Це так не працює", - сказав журналіст.

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...