Хіти тижня. "Володимире Олександровичу, всі почули ваші погрози": Білецький погрожує Зеленському 10 000 добровольців у Золотому (відео)

Лідер Нацкорпусу Андрій Білецький заявляє, що ветерани не підуть із Золотого-4 на Луганщині, навіть якщо президент Володимир Зеленський вирішить їх звідти "викинути". Про це йдеться у відеозверненні опублікованому 27 жовтня в Youtube, зазначають Патріоти України.

"Володимире Олександровичу, всі почули ваші погрози. Вони трохи поза законним полем. Ми будемо залишатися, і нам ворог, безумовно, не президент країни, а в першу чергу ми бачимо ворога з тієї сторони, зі Сходу.

Але якщо ви вирішите ці погрози виконувати, а у нас є зараз такі перші ознаки, викинути звідти ветеранів, то замість декількох десятків людей наступного тижня там буде тисяча. Якщо з тисячею не вийде, там буде 10 тисяч.

Нас не зламав 2014-2015 роки, нас не зламала величезна навала, яка йшла тоді зі Сходу. Ви думаєте, що нас зламає що? Ваше бажання домовитися з ворогом за будь-яку ціну? Україна цю ціну заплатила, не ви її заплатили, тому не вам все-таки вирішувати, віддавати наші території чи ні, а в тому числі кожному з нас, в першу чергу з тих людей, які дотичні до оборони України".

Білецький вважає, що форма розмови Зеленського із добровольцями в Золотому у суботу – це "відверте побутове хамство зі сторони президента по відношенню до ветеранів".

Він також заявив, що "президент ставиться до абсолютно всієї країни як до імбецилів".

Лідер Нацкорпусу також заявив, що Зеленський запустив "проєкт по збору в декількох тіточок кляуз на ветеранів, що немовби вони перебувають зі зброєю в Золотому-4, і їм дуже страшно".

"21 сторіччя на дворі, у більшості людей в Золотому є телефон з камерою. Хай вони покажуть хоч одну фотографію людей зі зброєю", - зазначив Білецький.

Крім того, звертаючись до Зеленського, він додав: "У деяких із тих тьоть, яких ви найняли, родичі служать зараз в ДНР".

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...