Хіти тижня. "Володимире Володимировичу, за що?": РФ заборонила в'їзд відомій українській сепаратистці, та влаштувала істерику (відео)

Росія заборонила до 2050 року в'їзд на свою територію відомій українській сепаратистці Вікторії Шиловій. Про це вона заявила у своєму блозі, на що звернув увагу відомий журналіст і представник України в ТКГ Денис Казанський, передають Патріоти України.

"У проросійському таборі продовжують вирувати неабиякі пристрасті", - говорить Казанський у своєму відеоблозі на Youtube. Сама Шилова родом з Дніпропетровської області, раніше була в Партії регіонів, висувалася в депутати від Радикальної партії. Після початку агресії РФ в Україні підтримала Росію й навіть їздила в окупований Донецьк зі своєю організацією "Антивійна".

Зараз же вона звертається до президента РФ з подивом, оскільки її визнали такою, хто визнає загрозу Росії. "Володимире Володимировичу, чому мені заборонений в'їзд до Росії, чому? У мене в 20 містах живуть мої родичі, я не можу поїхати до них ні на день народження, ні на весілля, за що? У мене просто таке питання - за що?",- обурюється Шилова.

Примітно, що в такому рішенні вона звинувачує кума Путіна Віктора Медведчука. "Подзвонив Медведчук і попросив. Це телефонне право працює", - заявила сепаратистка. При цьому вона знову звертається до Путіна і каже, що Медведчук в Україні "не злетить".

"Він [Медведчук] тільки все псує. Ну почуйте, будь ласка, "розсудливих" людей, які виступають за дружбу України, Росії та Білорусі", - додає вона. "Дуже весело стало на проросійському фланзі, ми бачимо, як просто перегризлися вже всі, хто тільки міг, намагаючись поділити "пиріг", який їм періодично приходить з-за поребрика", - резюмував Денис Казанський.

Почнеться критична фаза війни: Павлюк сказав, коли на фронті буде найважче

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:30

Критична фаза війни настане в найближчі два місяці. Оскільки американська допомога тільки починає надходити на лінію фронту, командування російської окупаційної армії посилює натиск, щоб виснажити недостатньо забезпечені українські війська. Про це сказ...

То була операція ГУР. ЗМІ дізнались подробиці атаки на НПЗ у Калузі і поінформував куди саме потрапили дрони Буданова - ЗМІ

п’ятниця, 10 травень 2024, 17:50

Головне управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України провело атаку на нафтопереробний Перший завод в Калузькій області РФ. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланям на джерела у розвідці в п’ятницю, 10 травня. . Вказано, що сьогодні вочі в п...