Хіти тижня. "Вони, як слони в посудній лавці": Сестра Меган Маркл прогнозує розлучення родички з принцом Гаррі

Зведена сестра Меган Маркл вважає, що шлюб герцога і герцогині Сассекських завершиться розлученням, якщо вони не отримають «широку консультацію» психологів, повідомляють Патріоти України із посиланням на іноземні ЗМІ.

У своєму коментарі Саманта Маркл припустила, що герцог, можливо, вже «ставить під сумнів» шлюб, і передбачила, що принц Гаррі може «стати неприємним», коли «почне не погоджуватися з нею або віддалятися від неї».

Також у своєму коментарі TMZ передбачила, що герцог і герцогиня Сассекські поїдуть вибачатися, за те, що вони наговорили в інтерв'ю Опрі Вінфрі, звинувативши королівську сім'ю в расизмі. Саманта Маркл звинувачує сестру в «нарцисистському розладі особистості», і нагадала, як вона «образила» їх батька Томаса Маркла, вчергове, порадивши сестрі, публічно вибачитись.

«Я бачу, що це закінчиться розлученням, якщо вони не отримають широку консультацію і не погодяться працювати над тим, щоб бути чесними, працювати над вибаченнями перед усіма, кого вони образили, поводячись в останні два роки, як слони в посудній лавці», — сказала вона, додавши, що вони завдали британській королівської сім'ї великого збитку.

«Може, він [Гаррі] вже сумнівається в тому, що відбувається, якщо у нього, звичайно, функціонує лобова частка. Гаразд, йому ж не 12», — додала Саманта Маркл, — «Який чоловік буде щасливий і йому буде комфортно в такому стані? Думаю, що він починає заперечувати або навіть віддалятися від неї, і може стати неприємним, якщо у нього не буде хорошого адвоката або їм не нададуть дійсно хорошу консультацію».

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...