Хіти тижня. "Вони поки вичікують": У Росії знову назвали області, які "готові вийти зі складу України"

Цілком очевидно, що Кремль аж ніяк не збирається відмовлятися від своїх планів.

Володимир Джабаров. Фото: ТАСС.

Заступник голови комітету Ради Федерації Росії з міжнародних справ Володимир Джабаров назвав області, які нібито «готові вийти зі складу України». Про це повідомляє «Парламентская газета», передають Патріоти України.

За його словами, зі складу країни хочуть вийти Одеса, Херсон, Миколаїв, Запоріжжя, які «поки вичікують». «Нас в Росії це, природно, турбує. Розкол в українському суспільстві дуже глибокий: за регіонами Південного Сходу, які навіть чути не хочуть про повернення до складу єдиної України, можуть послідувати Одеса, Херсон, Миколаїв, Запоріжжя», – сказав Джабаров.

Водночас російський політик додав, що РФ «дуже турбує ситуація, у якій президент Володимир Зеленський по факту не керує країною, а певні сили можуть розхитати державність». На думку Джабарова, наразі Україна переживає небезпечний період.

Член Ради Федерації переконаний, що Київ до кінця 2020 року може вийти з Мінських угод, адже українська влада нібито «не збирається виконувати будь-які пункти документа». «Думаю, Захід втомився від України, як втомлюються від нерідної, примхливої і хворобливої дитини. І більше не хоче допомагати Києву, готовий використовувати населення країни як дешеву робочу силу», – сказав Джабаров.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...