Хіти тижня. "Вони реально вирішили, що їм все дозволено у їх 73-відсотковій крутизні": Бірюков заговорив про новий Майдан

У Юрія Бірюкова викликав здивування той факт, що деякі представники влади назвали активістів, які вийшли на вулиці, проплаченими.

Десятки тисяч людей, які вийшли 6 жовтня на акції протесту проти капітуляції в Києві, показали, що у країни є гідність і честь. І незважаючи на те, що новий Майдан може знову віддалити народ від стабільного життя, жертвувати згаданими поняттями не можна. Такими враженнями від всеукраїнських акцій протестів поділився волонтер, радник п'ятого президента України Петра Порошенка Юрій Бірюков на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

За його словами, незважаючи на офіційні дані поліції про 10 тисяч учасників віче в Києві, він особисто оцінює кількість патріотів на ньому в 12-15 тисяч. Крім того, у Бірюкова викликав здивування той факт, що деякі представники влади назвали активістів, які вийшли на вулиці, проплаченими.

"Глава ОПУ говорить про проплачених статистів. Ага. Одні говорили про наколоті апельсини. Другі – про печивко Держдепу. Тепер ось цукерки "Рошен". І ось це найбільша проблема, ось саме це. Вони реально вирішили, що їм все дозволено у їх 73-х відсотковій крутизні, не розуміючи простої і банальної речі – мова не про 73, мова не про 25. мова про Україну", – переконаний Бірюков.

"Страшенно не хочеться знову проходити все це. Страшенно не хочеться знову Майдан. Хочеться стабільного і нормального життя. Але ще хочеться не забувати слова "честь, гідність". Сьогодні я бачив гідність – ті десятки тисяч людей по всій країні", – підкреслив волонтер.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...