Хіти тижня. "Восставший из гроба": На параді в Росії помітили "рядженого маршала" з унікальним орденом (фото)

Подібних нагород у світі всього 17, і всі їхні власники вже давно померли.

На пропагандистському параді у Санкт-Петербурзі (Росія) 24 червня помітили чоловіка з орденом "Перемога", хоча всі 17 його кавалерів, відомих історії, вже давно мертві. Як повідомляється на Telegram-каналі блогера Vitauskas, для виготовлення таких нагород було необхідно 180 діамантів і 300 грамів платини. Отримало її в радянські часи обмежене коло осіб, повідомляють Патріоти України.

"Їх всього 17 осіб: Сталін, маршали Жуков, Василевський (вони по два рази), Конєв, Рокоссовський, Малиновський, Толбухін, Говоров, Тимошенко, Антонов, Мерецков, генерал Ейзенхауер, фельдмаршал Монтгомері, румунський король Міхай I, польський маршал Роля-Жимерський, югославський генсек Тіто і генсек Брежнєв", – зазначив автор публікації.

Він нагадав, що всі перераховані діячі мало того, що покійні, так Брежнєв ще й посмертно був позбавлений ордену "Перемога". "Що ж тоді за маршал стояв на путінському бал-маскараді? Чекістський дід думає, що Росію всі бояться, а з неї всі сміються", – резюмував блогер.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...